miercuri, 17 aprilie 2013

SWAG

     Aparent, ne-am dat toti dracu'...Nu mai conteaza parerea celor care chiar tin la noi, ci a majoritatii, formata din cocalari si pitipoance. Dat fiind faptul prezentat mai sus, moda acestor specimene s-a raspandit mai ceva ca o gripa. Iata cele mai intalnite aspecte:
     - Cateva persoane si-au schimbat preferintele in muzica, dand rock-ul pe manele (vreau o punga sa vomit) . I mean what the fuck maaa? Chiar merita doar pentru a fi popular?
     - Nici baietii nu se lasa asteptati, expunandu-si cu mandrie boxerii din pantalonii lasati putiiiin prea jos ( lenjeria intima rosie este la moda si in randul tipilor).
       - Toata lumea incepe sa-si dea aere, de parca ar fi mari vedete de Hollywood.
    Cele mai dureroase cazuri sunt cand prietenii din clasele mici, necunoscuti pe atunci, se indeparteaza incetul cu incetul de tine, pentru ca au alte variante "mai bune" si pentru ca au devenit cunoscuti in toata scoala.






   Am ras ca nebuna 3 minute cand am gasit poza pe tumblr, si alte 5 cand le-am aratat-o bloggeritelor mele.













      PS: unii oameni ar merita sa fie ...... in ... (uite Googga, vezi, vezi ca am cenzurat de dragu' tau?) pentru ca nu e normal sa mergi pe strada si pur si simplu straini, persoane pe care nu le-ai mai vazut niciodata, sa te analizeze si sa te comenteze in gura mare, din mers. Imi pare rau ca n-aveti loc de fundu' meu in incercarea esuata de a va trai vietile mizerabile.



Un comentariu: