marți, 16 iulie 2013

Level up

     De ce? Pentru ca se poate...mai ales daca privesc din mai multe unghiuri:
  • 16 iulie, afisarea listelor cu plozii repartizati...ca au aparut de ieri seara pe net, e cu totu' alta poveste. Am intrat unde imi propusese, adica la stiinte ale naturii si mi-a picat fata cand am auzit ca o sa am 4 ore de fizica pe saptamana. Dar stai, asta nu e tot! In clasa suntem 25 de fete si 4 baieti...adica? Macel! Pentru ca, sa recunoastem, tipele sunt mult mai certarete din fire decat orice alte creaturi de pe planeta. Daca toate astea vor fi ca anumite colege din generala...o sa mor. Partea buna, si intr-un fel partea rea, este ca nu cunosc pe nimeni din clasa, si cum sunt 29 de locuri...ghiciti cine o sa stea singura in banca! Dar eu inca sper ca o sa dau de niste fete de treaba, pentru ca speratul e moca!
  • Datorita liceului, trebuie sa parasesc orasul si sa ma mut la unchiu', matusa, vara-mea &co...ceea ce, sa spun sincer, ma incanta. Plus ca noul oras e mai mare si ca sa zic asa, are mai multe lucruri de exploatat.
  • Am cunoscut o fata foarte epica, cu aceleasi gusturi muzicale ca si ale mele (heil rock!) in cel mai random moment: in microbuz. Pe durata celor 40 de minute cat a fost drumu', ne-am conversat, in linii mari, despre muzica si scoala. Awesome! Nu va fi o prietenie la distanta, intrucat ea locuieste in orasul unde voi sta.
  • Am terminat sezonul 3 din...o, ce surpriza, Supernatural. Mi-ar placea sa spun ca ultimul episod a fost epic...dar nu, "trist" e cuvantul care-l defineste, pentru ca Dean Fucking Winchester moare. Episodul m-a emotionat putin, dar nu am plans dintr-un singur motiv: stiam din spoilere ca  el o sa apara din nou. Adica producatorii nu ar fi fost intr-o ureche sa-l omoare de tot, ca ar fi pierdut fani. As putea abera la nesfarsit pe subiectul asta, dar mi-e mila de cei care citesc, asa ca ma opresc aici.

     Acum astept doar sa ma duc la liceu pentru inscriere, optionale si uniforma, iar dupa, sa merg in excursie cu parintii. Cand ma intorc, probabil dupa 1 august, o sa-mi reiau activitatile cotidiene: sa dorm, sa stau in fata laptopului, sa frec menta. See ya!





4 comentarii:

  1. Şi eu tot la ştiinţe ale naturii :D (deşi auzisem că-s trei ore, nu patru; las', nu-i bai!).
    Ar fi fost mai bine să fie 25 de băieţi şi 4 fete. Să ai de unde alege, ştii :))

    PS.1 Baftă multă la şcoală!

    PS.2 Ce naiba are toată lumea cu ''EPIC''?!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. *High Five*
      Mda, ar fi fost mai bine daca situatia ar fi stat invers, dar nu e ca si cum tipii de la clasele mai mari s-au evaporat. (desi cred ca majoritatea sunt luati, iar restul nu vor sa-si piarda timpu' cu boboace)
      Multumesc, bafta multa si tie >:D< La inceput, o sa cam avem nevoie :))
      Nu stiu exact care-i faza, eu am inceput sa folosesc "epic" cam prin clasa a sasea, pentru ca stii...suna epic ;;)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Awwwww :(
      Don't make me cry, Blq...
      I'll miss you too >:D<

      Ștergere