miercuri, 3 iulie 2013

I couldn't resist

Pentru ca e vacanta, nu mai tin cont de zi... si mai ales de ora, ca n-ar avea rost sa comit o asemenea blasfemie tocmai acum, cand am asteptat perioada asta atat de mult.
Bun, si ce-mi da inspiratie mie? Supernatural! Deoarece tocmai am vazut cel mai awesome episod de pana acum, si anume Tall Tales, nu am putut rezista sa nu profit de ocazie, adaugand inca o postare la marea mea avalansa de ganduri. 
Tall Tales este asa epic, ca aproape nu gasesc cuvinte sa-mi exprim starea pe care episodul mi-a transmis-o. Ideea principala e ca Sam & Dean urmaresc un master troll cu puteri mai speciale decat aia de rand (face un profesor sa profite de "bunatatea si naivitatea" unei studente, si apoi tipu' sare de la etaj; un douchebag e rapit de extraterestrii si... "este probat", apoi danseaza pe Lady in Red cu alienii; iar in ultimul caz, un barbat cauta printre zabrelele unui canal un ceas, da' ii papa aligatoru' mana, piciorul, etc) si pentru ca baietii nu se descurca, il cheama pe Bobby. Dar toata esenta episodul este reprezentata de ciondanelile Winchesterilor: ii povestec lu' Bobby despre cum au ajuns la indicii, fiecare in felul sau, tachinandu-se unul pe altul. Meh, dar daca scriu eu asa, nu are nici un haz, pentru ca scenele sunt priceless siii, am aflat ca lui Dean ii plac asiaticele cu bustul generos. 
Blq, I know you've seen this episode, so I'm dying to know what's your opinion :)

                                                


                                                

4 comentarii:

  1. "master troll cu puteri mai speciale"<- Oh, Mich, daca ai sti... E personajul meu fucking preferat si nici nacar n-am ajuns la el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Citez din Dean: "Trebuie sa recunoastem. Tipul are stil". Asta e ce pot zice eu despre Trickster. In rest, episodul arata clar o zi din viata mea cu Stefi. It's so fucking accurate! Younger sisters/brothers are soo annoying.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca sora-ta e in aceeasi zodie ca mine (si din cate stiu, Stefi e scorpion) , bafta Blq :))

      Ștergere