duminică, 31 martie 2013

So...

     Heyooo! Stiu ca saptamana asta am cam tras chiulul, dar am avut motive intemeiate...asa de intemeiate ca nu mi le prea amintesc. In primul rand, am fost suparata si instabila emotional, pentru ca formatia mea preferata s-a bulit. A fost si ceva pe la scoala, eveniment de care nu voi aduce vorba.

 



Go Patrick, go Patrcik!

















     Cand vremea vrea sa te faca...te face! Marti a fost o superba zi de iarna oferita de le troll spring and I was like "Wtf?"  Daca mai continua, ne-am fi spus "Merry Easter!". Dar dupa 48 de ore, toata zapada a disparut. Yay!

     
      Din categoria Fratelemeleu: Sambata trecuta, cald, frumos, soare...ma avant inspre gara la o prietena. Pe la jumatatea drumului, trece-un mertan in slow motion, cu toate geamurile   deschise, iar din difuzoarele date la maxim rasunau  manele. Dupa cateva minute de  mers, vad un om care isi spala masina, in fata blocului. In gandul meu, "Ia uite ma, om muncitor"...dar cand ma apropii, casetofonul canta de mama focului "Chef de chef si toti banii nu-mai-stiu-cum".  La intoarcere, exact cand ma pregateam sa-mi scot castile, trece pe langa mine un pusti cu bicicleta, zbierand mare mare sukarime. *Facepalm*          

   
     Programul din Saptamana altfel, care nu se mai numeste ea Saptamana altfel, e oarecum acceptabil, dar...Dar da, exista si un dar: joi este ziua sporturilor, iar elevii 1-8 vor organiza o intrecere cu traseu stabilit de profesori, si vor executa toti ... presimt ca de vineri o sa ma ascund sub o piatra.
     Mich poate desena...daca are cheful necesar. Insa uneori, face si aberatiuni precum: 


     

     Momentan, principalul scop este sa termin scrisoarea,  dar tot ce am scris pana acum este "Dear Gerard"   
     

Un comentariu: