vineri, 20 septembrie 2013

I will survive...

Am incheiat oficial prima saptamana de liceu. OH MY FUCKING GOD! Trebuie sa recunosc ca e diferenta  nu mare, ci foarte mare fata de gimnaziu...Si da, am asteptat weekend-ul cu nerabdare, cu toate ca am trecut doar prin 4 zile cu ore, cu predat cu teme, etc.
Cum era de asteptat, nu m-am acomodat foarte bine cu colegii. Adica am vorbit cel putin o data cu fiecare, dar avand in vedere ca ceilalti vorbesc zilnic intre ei si deja s-au legat prietenii, o sa mor singura intr-un colt cu un caiet in mana, desenand (ca n-avem voie cu casti...deci din canci muzica). Anyway, am incercat sa scap cat de cat de timiditatea mea pe care o adopt, fara sa vreau, atunci cand ma aflu inconjurata de oameni necunoscuti. Dar aparent, nu e suficient cat m-am straduit pana acum. La capitolu' asta, sper ca lucrurile sa evolueze frumos. Totusi, daca nu ma cunoaste nimeni, ma simt putin mai relaxata. 
La capitolul profi, inca nu i-am cunoscut pe toti. Oraru' in prima saptamana a fost facut de asa natura, incat nu s-a tinut cont cate ori de mate, info si altele trebuia sa ai. Pana acum, o foarte scurta parere in linii mari: 
- profu' de mate da multe teme
- profa de franceza vorbeste numai in franceza
- profu' de logica de plictiseste de mori
- profa de romana ma intimida la inceput (are o atitudine, ironica, mistocara, amuzanta), dar acum mi se pare chiar foarte ok. O, da, trebuie sa fac un caiet de lecturi, 5 carti per o luna jumate
- profa de chimie e in regula, zambeste mai mereu, are o voce calma si placuta, si da multe teme
- profa de biologie e clar preferata mea...are o atitudine atat de smechera, vorbeste smecher ca la teatru, si face ca tot ce spune sa para al naibii de important si muzical; geniala femeie.
- profa de info are o atitudine mamoasa si e foarte de treaba...pacat ca nu inteleg nimic la materia ei
Desigur, cand o incepe sa ploua cu 3 si 4, toti o sa fie inamicii mei, nimeni nu va mai fi smecher, si ma voi simti ca pe un teren minat (deja simt asta).  Ce s-a intamplat la muzica, a fost epic: ne-a dat un test cu 13 intrebari. Una dintre ele: ce compozitori straini cunosti? Scriu eu de-al de Vivaldi, Bach, Mozzart, si dupa bag d-aia d-ai mei: Axl Rose, Dave Mustaine... Cel mai mult am scris la ultima intrebare: "Ce muzica asculti si care sunt formatiile tale preferate?" No, asta da! Si, in doua saptamani, trebuie sa scot negativul unei melodii pe care o voi canta in fata clasei. Bineinteles ca nu pot alege ceva Pantera, Slipknot pentru ca vocea mea e...CHHH! Asa ca m-am limitat la ceva unde nu trebuie sa-mi ingros vocea, sa o ridic. Plus ca nu e foarte lunga, si are mult instrumental. Fara alte aberatii, Nirvana-The Man Who Sold The World.
Ar mai fi un capitol de scris, si anume tipii si tipele. Dar sunt cam obosita, plus ca mai astept sa adun ceva material ca sa comentez subiectul acesta. Poate, pe saptamana viitoare, luna viitoare...
Nu credeam ca o sa spun asta, dar uniforma e si ea utila la ceva: nu mai pierd atata timp proband nadragi, camasi, plovarase si facand un munte de toale in mijlocu' covorului. Pacat ca nu prea am voie sa port tricourile mele largi si negre...deocamdata. 
Cam atat pentru azi, nu stiu cat de des voi mai putea posta pentru ca...na. Cel mai probabil o sa mai adaug cate ceva in weekend.
See ya!



8 comentarii:

  1. Da, da este. Initial ma gandisem la AC/DC- Highway to Hell, dar e mai grea din punct de vedere vocal si mi-e ca interpreta profa ceva gresit legat de titlu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, la fel si la mine. Nu stiu, frate! La alte clase din liceu, chiar si la cele de a noua (unde-i lume noua), am observat ca toti vorbesc intre ei, nu ramane nici unul pe dinafara, intelegi. Dar am avut ghinionul de a pica intr-o clasa atat de naspa! Nu, nu cred ca e ceva in neregula CU MINE, ci CU EI, pentru ca stiu sa vorbesc, stiu sa ma comport intr-un grup - doar ca in acel grup nu face parte nici un coleg din clasa (nici macar din liceu...); deci... nu sunt anormala (?)

    Vreau sa ne dea si noua un test din ala la muzica!! As umple pagini ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu Allyson, nu esti anormala...treaba e ca pur si simplu, nu prea ne potrivim cu cei din colectivul clasei; poate ca fost si prima saptamana si alea alea...
    Multa bafta in continuare :*

    RăspundețiȘtergere
  4. He he, aşa e la început. Şi eu mă simţeam stingherită tare. Toţi vorbeau între ei, mulţi deja se cunoşteau. Numai eu eram nouă şi singură :)). Cu timpul te vei acomoda cu toţi şi vei lega prietenii.
    Succes la cântat! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult :* Incurajarile sunt mereu binevenite :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ...traigo
    ecos
    de
    la
    tarde
    callada
    en
    la
    mano
    y
    una
    vela
    de
    mi
    corazón
    para
    invitarte
    y
    darte
    este
    alma
    que
    viene
    para
    compartir
    contigo
    tu
    bello
    blog
    con
    un
    ramillete
    de
    oro
    y
    claveles
    dentro...


    desde mis
    HORAS ROTAS
    Y AULA DE PAZ


    COMPARTIENDO ILUSION
    MICH

    CON saludos de la luna al
    reflejarse en el mar de la
    poesía...




    ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE ZOMBIS, EXCALIBUR, DJANGO, MASTER AND COMMANDER, LEYENDAS DE PASIÓN, BAILANDO CON LOBOS, THE ARTIST, TITANIC…

    José
    Ramón...


    RăspundețiȘtergere
  7. Gracias :) I don't even know ten words in spanish, so I couldn't understand your message. I tried to use Google Translate, but it sucks :D

    RăspundețiȘtergere