miercuri, 4 septembrie 2013

Drawing Time!

Cand a inceput vacanta, unul dintre lucrurile pe care mi le propusesem era sa imi imbunatatesc tehnica la desen. Si iata ca pana in momentul de fata, cand liceul bate la usa, am reusit sa mai adaug doar 3 foi la mapa mea. Trist. 
Ideea e ca nu prea pot sa desenez la comanda - nu sunt Blq. Asa ca trebuie sa astept si sa astept si sa ma rog sa-mi vina cheful. Daca incerc sa desenez fortat, sfarsesc prin a avea un card de nervi ca nu-mi iese asa cum vreau, rup de vreo cinci ori varfu' creionului (se mai rupe de alte cateva ori cand incerc sa-l ascut), distrug in jur de 8-10 foi, termin radiera pe jumatate si ca bonus, biroul e full de chestii d'alea atoase de la atata sters.
Deci, m-am invatat minte si astept cel mai mic semnal... cum s-a-ntamplat ieri noapte. Radioul era pornit, si dintr-o data aud "Sweet Child O' Mine". M-am gandit: "Ce-ar fi sa-l desenez pe Axl?" Zis si facut! Inainte sa incep lucrul, ma uit mereu la cateva desene inspirationale. So, am ajuns adaugandu-l si pe Slash, in varianta chibi. Poza originala avea si cateva tente gay (gen, ei se tineau de mana, si era o inimioara deasupra lor), pe care am decis sa le elimin. Nu vreau sa dau de inteles ca as avea ceva cu cei care sunt gay, ba din contra, eu chiar ii sustin. Doar ca, pur si simplu, de data asta, voiam ceva straight. 
Si totusi, de ce chibi? Unu: n-am talentul sa fac ceva care s-ar putea apropia de realitate si doi: totul e muuuuult mai dragut in varianta chibi. Adica ai putea face un asasin, un mostru, ceva din filmele horror si tot ar arata odododododo. (in opinia mea, bineinteles)
Destul cu palavrageala, here's the thing:

11 comentarii:

  1. Ioi, nu mai trebuie să fie chibi că tot odododo e. *msagro*
    Mă, nici eu nu pot desena când sunt stresată. Şi mi-am pierdut din îndemânare. Mult. No bun, sper să te ţii de treabă şi să avansezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi ca ai trecut p'aici :)
      Si, ca tot vorbim de chestii odododo, care este rockerul tau preferat? (si ca aspect, si ca voce &co.)

      Ștergere
  2. Adorabil, Michellino. Imi vine sa-i imbratisez, sa-i pun intr-o cusca in subsolul blocului si sa ma uit la ei de fiecare data cand vreau sa vad ceva dragut. Ehehe. Glumesc. Ti-ii las tie, numai daca promiti ca raspecti instructiunile de mai sus. :D
    Si sa stii ca nici eu nu pot sa desenez la comanda. Nu i-am facut lui Gog un desen cu Sabrifer doar pentru ca nu "simteam" ship-ul. Blq e artist. Are nevoie de sentimente!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma simt asa bine sa primesc un compliment la desen tocmai de la tine :* E ceva :))

      Ștergere
  3. Well, hi. Uitându-mă pe profilul tău, am văzut un vers din 'Dead Memories'. Made my night. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Desenezi super tare, îmi place foarte mult cum ţi-au ieşit; dacă-l făceai pe Slash cu părul negru semăna mai bine, dar şi aşa ţi-a ieşit super.
    Acum, mă întreb cum ar arăta Dave Mustaine sau James Heatfield desenaţi tot aşa (e o propunere :D)
    Succes pe viitor la desene!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :)
      Chiar o sa ma gandesc la propunerea ta. Pare foarte interesanta, mai ales ca e vorba de cei doi :))

      Ștergere