vineri, 10 mai 2013

Back

     Era si cazul sa mai dau pe aici. Incep cu ce ma incanta cel mai tare: luni sunt de servici pe scoala, asa ca voi avea un weekend prelungit...YEAAAH! So, ce a mai facut Mich?
    Duminica, de Paste, am fost cateva ore la tara, la bunici. Mare fericire, pentru ca am gasit o pajiste intreaga cu papadii. Jumatate de ora am tot suflat si am incercat  sa fac poze din alea artistice, dar la talentul meu, n-au iesit...Toate bune si frumoase, ne-am mai gasit cu 6 cunostinte din familion pe care nu le mai vazusem de ceva vreme. Din pacate, gasca s-a spart cand s-a raspindit vestea de moartea unei vecine. Cam nasol sa mori de Paste. FFFFFFFUUUUUU,  mai aveam ceva de zis, dar a intrat live o ganganie din aia mare, cu multi craci, lungi , zburatoare...iar acum nu o gasesc sa o omor. I'm gonna die




      Marti a inceput scoala, iar evenimentele nu s-au lasat asteptate. Mergem noi in laboratoru' de chimie, urmand sa facem experimente cu saruri. Pe masa era si un pahar erlenmeyr...de precizat ca banca nu era inclinata, perfect uscata si neteda. La un moment dat, acest pahar a inceput sa se miste brusc si dintr-o data, nesilit de nimeni. Daca a vazut ca prea ne binoclam, s-a oprit...dar dupa cinci secunde si-a reluat activitatea. M-a mancat pe mine in fund sa pun mana pe el si sa-l opresc definitiv. Ca atare, nu am mai fost atat de atenta la reactii.



      
     Mich, in germana, conform unui dictionar online gasit la repezeala, ar insemna "pe mine"/ "ma". Atat i-a trebuit lui Chuck ca sa scoata niste replici de tot hazul (btw, I've killed that damn insect) gen : Joaca-te cu mine, Pe Mine!  Hei, tu esti Pe Mine?  Ba, vezi ca a venit profu', Pe Mine!  
     La tv, puteti urmari Romanii au Talent...cum nu prea m-am uitat la semfinale, am zis sa nu ma uit finala, si acum imi pare putin rau. Dar o vad in reluare maine, ca si asa n-am nimic de facut decat sa lenevesc.
     Si, sa nu uitam sa uram un calduros "Bun venit!" noii mele obsesii: Supernatural/ Dean Winchester/ Jensen Ackles. O sa fac un colaj cu gif-uri candva. Momentan sunt la sezonul 1, episodul 18 si deja cred ca este un serial fain.
     Data viitoare cand voi posta, o sa scriu de o problema des intalnita de elevii de-a 8-a. Nu, nu examenul, ci banchetul. De la chestii generale, pana la ce se planifica pentru clasa mea. See ya'!



     

2 comentarii:

  1. De ce nu-l iubeste nimeni pe Sam?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dean asculta Metallica, AC/DC...asta asa, ca un motiv in plus :)
    Nu am spus ca nu-mi place Sam. Tipu' are un ras atat de ododododo :3

    RăspundețiȘtergere