miercuri, 6 martie 2013

Sweet Technology

     In clasele I -VI se intamplau mereu lucruri amuzante in fiecare pauza, colegii fiind plini de energie si chef de joaca. De doi ani insa, ceva s-a schimbat, deoarece totul este plin de monotonie. Pai cum sa nu fie? Imediat ce se suna: 
     "Lasa-ma maaaa, ca am de dat un telefon!" (conversatie care se transforma in mesaje)
    
     - "Da si mie Temple Run!"  (si brusc se strang vreo 5 tipi care sunt gata sa te incurajeze: Mori, mori! Acuma mori...la urmatoru colt mori...nu lua smaraldu' ca mori! )

    "Sa-mi actualizez statusul: Nebuna aia mi-a pus 4 doar pentru ca nu am stiut ce m-a intrebat. Pupici :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* "

      - " Fata, ia fa-mi si mie o poza!"  *duckface, duckface, duckface, duckface*

     Care este raspunsul la toate astea? Tehnologia...si in ultimele doua cazuri pitiponceala. Da, are parti bune (ajuta un forever alone ca mine sa nu mai observe cat de forever alone e...te iubesc, tehnologie, si nu stiu cum as putea trai fara tine) si parti rele (mai nou e la moda sa-ti informezi toti prietenii cand te duci la baie).  Adica, orice lucru are si chestii rele, dar parca noi le facem si mai rele.  
     Daca stau sa ma gandesc, am avut primul telefon in clasa a II-a si era un Sagem, apoi in a III-a un Samsung C520, in a V-a un LG K500, si anul asta, Samsung G.mini2. Reprezentand evolutia telefoanelor mele:
















     Tot ce pot spune este ca d-abia astept sa vad cum vor evolua lucrurile in viitor, sperand totusi sa apuc ziua cand se va pune in practica teleportatul.

Un comentariu: