miercuri, 20 februarie 2013

Mich at school

     Pentru ca da, Mich merge la o scoala: pune alarma in fiecare zi la 8:00, se trezeste la 8:30, se da jos din pat la 8:45 si se apuca de treaba la 9:30, dupa care isi petrece sase ore intr-o cladire care, cica, vrea a ne forma ca oameni...dar putem noi, ca oameni, sa fim formati?
     Niciodata nu m-am considerat un elev sclipitor, stiind ce dezavantaje poate atrage acest lucru si nici nu m-am straduit sa obtin acest titlu, dar cum-necum am fost luata drept unul dintre copiii buni ai clasei...fuck. Sincer, uneori imi doresc sa fiu mediocra. (oh, mi-am amintit de Dexter) Adica, e al naibii de bine de tipu' din clasa mea (care se crede smecher,destept...intr-un cuvant motz ; dar ce surpriza, nu este)  deoarece vine doar la anumite ore, pleaca atunci cand i se trezeste, are caiet universal, cand vine la scoala se joaca doar pe telefon...viata, ce sa mai!
     Saptamanile astea au fost obositoare prin testele surpriza, goana profesorilor sa puna cat mai multe note, olimpiade..etc. Dar iata ce facem noi:
  • La ora de bio, profa dicteaza mai ceva ca Busta Rhymes si ne cearta ca nu scriem tot. Eu n-am nimic cu dumneai, ba chiar este una din profesorii mei preferati, caracterul ei fiind deosebit. Esentialul :trag eu pe caietul lu' Chucky o linie artistica verde, si ma trezesc cu asta: 



  • Cand pleci din banca, asigura-te pe unde iti lasi caietul, pentru ca te poti trezi cu asta:                                
                                         





     Incercati sa supravietuiti, pentru ca mai e ceva pana la vacanta!

2 comentarii: