sâmbătă, 20 decembrie 2014

Uhmm . . . salut!

Eram sigura ca asa se va intampla. Mda, am inceput sa trag chiulul din septembrie, luna preferata a elevilor. Timpul a devenit din ce in ce mai putin si, ca sa fiu sincera pana la capat, cand prindeam in weekend cateva ore bune libere, n-aveam chef de blog, in ideea ca nu ma puteam concentra astfel incat sa scriu ceva coerent. "Lasa, alta data" azi, "Lasa, alta data" maine, si cam asa s-au scurs trei luni fara sa dau vreo urma de viata. 

Totusi, fiind vacanta bine meritata si mult asteptata de Craciun, mi-am zis sa mai postez si eu una alta, mai ales ca s-au intamplat destul de multe, zic eu, intr-o perioada relativ scurta. Cred ca o sa iau fiecare chestiuta si o s-o povestesc separat in cate-o postare.

Asa, bun, cam ce fac eu acum? Pai ar fi trebuit sa ma duc in vizita la o pretena care tocmai isi scosese cracu' din  ghips, dar starea mea de joi s-a agravat si am dat-o in raceala cu tot tacamul, asa ca toata ziua am stat in pat cu laptopul, telefonul si televeizorul langa mine (copchil modern, ce sa mai). Aaa, pfff, cum sa uit si de mirobolantele servetele sau pastilute cum?!

Stii vorba aia? "De ce ti-e frica nu scapi." Eh, asa si eu. Luni am programare la dentist, suuuuper. Plus ca TIMING IS A FUCKING BITCH. Cum asa? Paaai, ai mei stiind ce urat fac eu cand aud de dentist, au zis mno, hai s-o ducem la cineva cunoscut. Si m-au programat la o ruda pe care nu am mai vazut-o de vreo 10 ani. Bineinteles ca tipa nu putea sa ma cheme decat luni, cand bineinteles eu imi facusem o gramada de planuri cu colegii. Ffffuuu. Dar poate e mai bine asa. I mean, poate soarta nu vrea sa merg chiar in ziua aia la patinoar, sa nu ma accidentez. Daaar, iarna asta mi-am propus sa invat sa patinez.  Nuu, nu e ca si cum as avea patine din clasa a 7a. In fiecare an lucrurile decurg cam asa: ma duc pe gheata, vad ca e greu si renunt. Saaau ma duc des pe gheata, invat cat de cat sa-mi mentin echilibru, incep sa patinez ca lumea, si anu' viitor BOOOM AHAHAHAH NU MAI STIU NIMIC. Nu inteleg care-i faza cu plozii din ziua de azi. Fiind neindemanatica and so on, patinez tot timpul pe margine si ma tin de "gardul" ce inconjoara patinoarul. Si na, normal ca ma misc ca o testoasa. Si acum un an, doi,  unii pusti care nu pareau a fi mai mari de 10 ani, enervati ca nu se pot desfasura pe toata gheata care pana mea era suficient de lata si de lunga ( *ahem* *ahem*), neavand loc de fundul meu, s-au gandit sa ma injure. Nici nu stii daca sa plangi sau daca sa razi. Saaau alta faza jmen rau: cum sa te simti cand primesti sfaturi in dragoste -fara se le fi cerut macar- de la un cacat cu ochi? :)))

Din vara am tot auzit de cat de geniala e cartea The Fault in Our Stars. Cum nu am gasit s-o citesc online, si abia ieri m-am hotarat sa o cumpar, am zis sa nu mai astept pana vine comanda si m-am uitat la film. Am mai facut asa: mai intai am vazut ecranizarea "The Picture of Dorian Gray" si dupa "Baa ce poveste jmen! Mno, neaparat citesc si cartea". Asa si acum. Am mai recunoscut in postarile anterioare ca filmele siropoase sunt placerile mele vinovate... deci da, filmu' asta mi-a placut muuuult. Bineinteles ca am bocit ca lumea la final. Acum abia astept sa citesc cartea, dar am o mare dilema. In ce limba s-o comand? Am gasit-o atat in engleza, cat si in romana... Meh, ramane de vazut.

Ciuss.





7 comentarii:

  1. Ba, daca tot faci o treaba ia-o in engleza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricat ti-ar fi sila de dentist, du-te, nu te lasa pe tanjeala ca mai tarziu va fi infernal! Cu plozii de 10 ani care te-au injurat te inteleg, nu-ti vine sa crezi ce debiteaza astia mici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieri m-am dus, pana la urma nu a fost chiar atat de rau :D

      Ștergere
  3. "Portretul lui Dorian Grey" e una dintre cele mai bune cărţi pe care le-am citit; recomand. :)
    hi5 gerl, nici eu nu știu să patinez. De dentisti nu mai zic, că mi se par siniștrii.

    RăspundețiȘtergere