marți, 8 iulie 2014

#desen #filme #tumblr #vise

Desen:
Nu am mai postat de ceva vreme un desen de-al meu, asa ca iata unul recent. Oricum, vara asta mi-am propus sa mai schitez cate ceva, toate pe o tema sadica, pentru ca motive. Inspiratia e inselatoare totusi, asa ca ma pot trezi ca desenez un unicorn pe un curcubeu la capatul caruia se afla Jensen. 



Filme:
Sunt hotarata sa vad cat mai multe filme pana incep clasa a 10a. Si poate sa reincep Supernatural. Ma rog, acum vreau sa vizionez comedii romantice, pentru ca aparent asta reprezinta placerea mea vinovata pe care nu o ascund. Nu uit nici de filmele horror, chill. Astfel, de cand a inceput vara, am vazut Excision (mindfuck si weird si wut) si The first time. Asta mi s-a parut atat de dragut, foaaarte amuzant pe alocuri, dar si siropos, numai bun pentru foreveralone-ul din mine. M-as mai uita de n'spe mii de ori la el. L-am vazut aseara pe la 1 noaptea din plictiseala. Actorul principal ii ala de joaca in Teen Wolf, Dylan O'brien. Interesant tip, n-am ce zice. Desi n-are ochi verzi, tot imi place cum arata. Aaa, si cred ca mai are si voce jmen -nu ma refer la cantat, ci la modul cum vorbeste. Daca mai stiti comedii romantice ce merita vizionate, spuneti-mi, nu fiti zgarciti...


Tumblr
In ultimul timp m-am interesat mai mult de tumblr, in ideea ca l-am schimbat din temelii. Alt fundal, am adaugat in sfarsit un playlist, alta descriere, alta denumire etc. Postarile au ramas aceleasi. Dau reblog la cele mai diverse chestii. Depinde de ce filme vad, ce meldoii ascult sau de cum ma simt in ziua aia. Daca aveti chef sa-l vedeti, dati un click aici.



Vise
Nu stiu daca ar trebui sa-mi fac griji, dar in ultimele nopti visez doar chestii legate de moarte. Iar lucrurile sunt ciudate rau. Imi amintesc ca in unul din vise omoram oameni prin simplul fapt ca faceam silueta lor din hartie, le agatam prin copaci (actiunea se petrecea intr-o padure care parea o combinatie intre cea tropicala si cea de savana) si cand ma plictiseam le taiam gatu' cu foarfeca. In acel moment, chiar se transformau in cadavre. Nu stiu cum se intamplase, omorasem pe cineva din greseala si incepuse sa ma mustre constiinta si inca rau. M-am trezit fleasca de transpiratie si scancind. Al doilea vis a fost si mai ciudat, pentru ca nu mi-am dat seama daca eu, sau altcineva negocia cu moartea, care cum pe cine sa ia. Brrrrr, Doamne, nu mai vreau vise din astea asa tampite. Totusi, cel mai des -in ultimii 5 ani- mi s-a intamplat sa visez cum sunt pe plaja, sau in apropierea unei ape si sunt inghitita de un tsunami. Cine stie la ce filme de groaza m-oi fi uitat de subcontientul meu isi bate joc de mine.


8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Pffffff :))
      Daca vrei ti le donez cu cea mai mare placere :3

      Ștergere
  2. Ar fi o idee sa scrii o poveste in genul visului tau, daca nu scri tu, scriu eu...
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea ma pricep la scris povesti, romane chestii gen :)) Dar daca te hotarasti, promit ca-ti dau toate drepturile de autor :D Mersi ca ai trecut pe-aici :*

      Ștergere
  3. Desenezi atât de frumos! Eu abia dacă mai sunt în stare să fac o vază cu flori. Abia.
    Am terminat sezonul 9 din Supernatural acum câteva zile. A fost foarte, foarte bun! Diversificat, grozav, ca pe vremuri.
    Eu nu-mi prea amintesc ce visez. Ori asta, ori nu visez nimic :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi >:D< Totusi, cred ca se poate si mai bine, inca nu desenez asa cum as vrea :)) Deci chiar m-am hotarat sa reincep Supernaturalul, prin urmare deja mi-am incarcat episodul 13 din sezonul 5 mwahahaha :)

      Ștergere
  4. E interesant desenul tău, bună idee!
    În ultimul timp pierd și eu o grămadă de timp pe Tumblah, mult mai mult ca de obicei. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thankies ;)
      Dar nu inteleg de ce ":(", adica nu e ca si cum statul pe tumblr ar fi un lucru rau, asta daca desigur, nu ajungi prin partile intunecate. La mine sta treaba cam asa: cu cat am mai multe lucruri/persoane care-mi plac la nebunie, cu atat caut mai mult pe tumblr :)) In ultimele zile, adica de cand a castigat Germania (pentru ca da, am tinut cu ea <3 ) dau reblog ca disperata la chestii cu Gotze <3 si Neuer <3

      Ștergere