sâmbătă, 16 august 2014

Tag: Behind the blog



Thankies Pufulet pentru tag! Chiar pare interesanta ideea...asa, sa inceapa distractia huehue.

Regulile sunt simple:
Trebuie să răspunzi sincer.
Trebuie să iei imaginea tag-ului si s-o încorporezi în postarea ta.
Tăguieste cât mai multi din blogării tăi favoriti.

Acum cerintele, vor fi 7 întrebări universale (pe care le ia toată lumea) și 4 (sau mai multe, dar minim 4) lucruri pe care vrei tu să le stie lumea.



1. Din ce oras esti?
Buzau- the city of all possibilities :))



2. Cati ani ai?

*Fiind cea mai mare din clasa, colega-mea de banca imi zice baba* 16 ani si 9 luni :3


3. Care e mancarea ta preferata? Dar dulcele preferat?
Dupa cum ai zis si tu ma draga Pufulet, asta e una grea :)) Pai, sincer nu prea stiu, avand in vedere ca de ceva vreme incerc sa ma abtin de la multe chestiute. Probabil as fi fost tentata sa spun pizza sau cartofi pai...shit like this, daaaaar mnope. Mancarea mea preferata (noroc cu bunica-mea) ii orez. Da' nu din ala alb: orez brun uscat, cu ciuperci, telina si morcovi. O bunatate, nu altceva <3  La dulciuri prima optiune ii clar Nutella, iar a doua...hmmm...Milka cu Oreo, desi daaamn, stiu ca era editie limitata sau M&M's.


4. Care e cel mai mare vis al tau?
Nu ma pot limita doar la un vis...mmh, pai sa devin un medic jmen, sa reusesc sa plec din tara, sa-mi mearga bine, sa ma casatoresc cu un tip cu ochii verzi, sa am trei plozi (baieti!). Dar pana la fazele astea din filme cred ca cel mai mult imi doresc sa fiu de capu' meu, independenta, pe banii mei, sa ma distrez, sa ma plimb prin lume, ca atunci cand voi avea o familie sa ma concentrez doar asupra ei. Aaa, si nu mi-ar displacea daca asa, in excursiile mele prin lume m-as intalni cu Mario Gotze, Jensen Ackles, Gerard Way, Till Lindemann, Corey Taylor, Angela Gossow, Hugh Laurie and so on.



5. Cea mai mare frica a ta este: 
Sa vad un paianjen in apriopierea mea...ma ia cu palpitatii si tip mai ceva ca aia din filmele horror. Nu ma consideram fricoasa, dar pana la urma am ajuns la concluzia ca da, da sunt, probabil pentru ca ma gandesc prea mult, si fiind mai pesimista din fire, imi fac scenarii absurde. In egala masura imi este frica sa recunosc ceea ce simt. Momentul ala de curaj nebun pe care-l ai si vrei sa-i spui tipului ca-l placi, dar cand ajungi in fata lui te pierzi si nu mai esti in stare sa legi doua vorbe de ce Mich de ce?! Aaa, mi-am mai amintit una: nu-mi place sa dezamagesc (in primul rand pe mine), de unde si 'frica' de a nu ma putea ridica la anumite standarde.



6. Care este citatul tau preferat, dar moto-ul?

                                                         Asta-i citatul. (No shit Sherlock)

Nu stiu de ce, dar nu prea am un moto. Anyway m-am tot gandit si am gasit ceva care se apropie de un moto, in ideea ca ar trebui sa respect sfatu' asta mai des sa nu mai fiu luata drept fraierica.


7. Aici o (sau mai multe) intrebare/i pusa/e de cititorii tai, revin-o cu un edit. 
Asa ca nu fiti timizi, intrebati ;)

Spunsieu: Daca as fi fata in fata cu Hugh Laurie, stiu exact ce i-as spune, fara balbaieli sau alte alea. Probabil ca mna, fiind vedeta ii ocupata si ma rog, as trece direct la subiect: i-as multumi pentru rolul din Doctor House, deoarece m-a ambitionat si mai mult in dorinta mea de a deveni medic :) Si ma rog, dupa asta n-ar scapa pana n-am face niste poze acolo, ca doar nu-l intalnesti pe Hugh Laurie asa, si pleci fara nici o amintire :D

Alex: Buna intrebare. Pai...nu stiu, se mai intampla. Primisem cadou de Craciun cand aveam in jur de 6 ani o bicicleta negru cu galben. Eram cel mai fericit plod in momentul ala, dar trebuia sa astept sa se topeasca zapada ca s-o folosesc. Au incercat mai multi sa ma invete: tata, mama, bunicu, copiii din cartier, si nada, nimic, rien...Daca vedeam ca nu ma pricep si tot cad, ma saturasem de bicicleta. Am mai mers cu ea pe stradute nu foarte populate avand rotile ajutatoare. Apoi am crescut, bicicleta mi-a ramas mica...si nu am vrut sa mai incerc dupa pfff :))

Pufulet: Nu stiu daca am mentionat asta, poate doar acu' un an dupa ce se afisase repartizarea. Ma rog, ii mult timp de-atunci. Sunt la stiinte ale naturii. Avand in vedere ca sunt hotarata ce vreau sa fac mai departe, am zis ca nu se merita sa merg la alt profil. Si ar mai fi o faza: la mate-info nu mi-ar fi placut pentru ca mate (bine, nu ca noi anu' asta n-am fi avut 4 ore pe saptamana) si pentru ca info; la filologie...mhm, nu ma dau in vant dupa romana, depinde de cum am chef, uneori pot sa comentez fara sa ma mai opresc si sa folosesc tot felul de cuvinte, alteori abia reusesc sa spun "Dat potato looks purty", iar franceza...not my type ;;)

Julia: M-am tot gandit si m-am tot gandit si mi-am dat seama ca pana nu ajung in facultate sa trec prin toate, degeaba fac eu planuri leagate de specialitatea mea. Stii ca era pe Discovery emisiunea aia "Doctor G, medic legist" si aveam vreo 11 ani cand ma uitam (dadusem din intamplare in asteptarea fenomenelor stranii). Mi-a placut asa in general ce facea tipa, iar pana acum pe la jumatatea lu' a 9a ziceam ca ar fi jmen sa ajung medic legist. Dar bineinteles ca atunci cand au auzit de ipoteza asta parintii au strambat din nas si au spus ca unei fete nu-i sta bine sa ghiorlaneasca morti. Cred ca ma pasioneaza chirurgia, e chiar foarte interesanta. Siii acum o gluma sadica muahaha. Corpul uman e ca o cutie de cadou: niciodata nu stii ce poti gasi in ea pana nu o deschizi. Chill, imi plac pisicile, sunt cute. Plus ca mereu ma face sa rad faza aia cu "O sa mor singura cu douazeci de pisici." Imi plac in special alea albe, mari, pufoase, cu mustati lungi saaau pisicile negre :3 (desi sunt uneori superstitioasa, tot nu le consider 'aducatoare de ghinion'). Mno, da' preferata-preferata mea e Grumpy Cat. Deci pisica mai geniala ca aia n-am vazut, e asa jmen, ca daca as fi eu stapana ei, toata ziua m-as uita la moaca ei sictirita. Pfff, pai la capitolul gatit nu prea stiu multe, nu m-a pasionat niciodata, motiv pentru care n-am rugat pe nimeni sa ma invete ceva acolo. Chestiile pe care stiu sa le fac sunt cele mai simple posibile: salate, sandvisuri, cereale cu lapte (stii ce bune imi ies?!), oua, cartofii prajiti ii ard, eventual clatite, desi le cam scap din tigaie cand tre' sa le intorc, stiu sa fierb crenvursti. Eu in bucatarie sunt un dezastru si nici nu cred ca o sa remediez asta. Probabil ca mai incolo o sa-mi iau chestii d-alea semipreparate si nu o sa-mi lipseasca din casa cuptorul cu microunde.

Raisa:  Am citit in postarea ta ca iti plac jeleurile...well, scopul meu in viata nu este sa dezamagesc lumea, dar ca sa fiu sincera, nu ma dau in vant dupa jeleuri. Nu am un motiv anume, o trauma nevindecata din copilarie :)) Mnope, pur si simplu...desiii, am mancat o data niste chestii ca un fel de dreptunghiuri mai lungi, roz, galbene, albastre, verzi, cu sare de lamaie, care pareau a fi jeleuri. Ale chiar mi-au placut yummy :3

Bianca: De ce ma chinui tu, ma? :)) Pff, ii greu sa aleg DOAR o singura trupa. Nu stiu, probabil ca daca m-as intoarce in timp gen anii '92, as vrea sa fiu in Pantera..nu mi-ar pasa ce as face, doar sa ma aflu si eu in treaba p-acolo, sa ma pot uita la Darrell non-stop cum canta la chitara, cum face heagbanging asdfghjkl <3 Dar daca ar fi sa ma refer la o trupa mai din zilele noastre, care nu s-a destramat inca, ar fi Rammstein. Am o legatura mai veche cu trupa asta...de fapt, a fost prima chestie metal pe care am auzit-o in viata mea, pe la 5 ani. Si atunci mi s-a parut foaarte ciudata pentru ca, in concertele live (unchi-miu avea cd-uri dupa cd-uri), Till ma speria :)) Si mnu stiu, as vrea sa fiu chitarista. Mereu mi-am dorit sa invat sa cant la chitara, dar de unde talent si aptitudini?! De voce nici nu mai vorbesc, cant oribil :))  Mi-as vinde sufletul, si totusi nu prea (Supernatural fandom will understand :3) ca sa pot canta jmen.

Acum cateva lucruri despre mine:
Pai ce sa mai si zic, momentan nu sunt in cea mai buna forma a mea, intrucat telefonul imi tot face figuri si mega-ultra-giga-bonus mi-am spart maseaua. Acum coltisorul ala ma cam inteapa, da' imi e frica sa ma duc la dentist...nu ca as mai fi fost vreodata. Anyway eu sper sa nu inceapa sa ma doara, ca asa poate mai aman... Sunt scorpion si asta explica temperamentul meu vulcanic. Ma enervez destul de repede si incep sa injur naspa, dar imi trece relativ tot repede, insa numai dupa ce bocesc oleaca, oleaca mai mult, depinde de situatie. Ca sa-mi citez una din colege: uneori sunt o 'panicata'. Daca ma cert cu cineva, nu imi sta in fire sa port dusmanie...pur si simplu nu pot...am incercat...nts, nu-i de mine. Asaaa, mm, sunt sadica (hell yeah) desi placerea mea vinovata este sa ma uit la comedii romantice pentru ca automobile. Ascult rock si subgenuri (nu toate) ale acestuia...Imi stric castile destul de des pfff. Nu stiu sa merg pe bicicleta...Imi place sa inot...Nu pot sa inghit pastilele cu capsula aia, asa ca de cand eram mica , mai ales la cata ampicilina am luat, desfaceam carcasa aia si turnam prafu' intr-o lingurita. Am o julitura in genunchi de toata frumusetea de pe 1 aprilie (hilar, nu?) care nici acum nu mi-a trecut...raman cu semn yay. Dupa cum am spus ceva mai sus, imi plac tipii cu ochii verzi si cu barba. Am mai multe celebrity crush-uri iar cand ma 'obsedez' apai ma 'obsedez' bine de tot.  Nu am fost in viata mea intr-un club si nici nu vreau sa schimb asta. Pana incepe scoala as vrea sa mai imi dau doua gauri in urechea dreapta...Si cam atat, nu mai imi vin acum in cap alte chestii, desi cred ca sunt destule :))

Poate lua oricine leapsa lu' Pufulet, anyway o sa trimit si eu mesaje personal >:)
Ciuss ;)

14 comentarii:

  1. Multumesc pentru tag si uite o intrebare de la mine: daca ti se implineste visul si esti fata in fata cu Hugh Laurie, ce i-ai spune (in afara de faptul ca este cel mai bun doctor din lume...hi,hi!)?

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am ochi verzi si barba ,eh dar trecand la chestii cu adevarat serioase ,aham intrebarea mea este : Cum de nu stii sa mergi pe bicicleta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ai facut leapsa, imi plac raspunsurile tale, mai ales ca-s amuzante.
    Intrebare pentru tine: La ce profil esti (la liceu ofc)? Am impresia ca am citit pe undeva, sa nu-mi aduc aminte... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de tag, iar tu multumeste-i laptopului ca si-a dat singur shut-down, ca iar iti scrisesem un comentzilla. :))
    Q: Ce ramura a medicinei te pasioneaza? Ce stii sa gatesti? Iti plac pisicile? Nu spune nu, ca fac infarct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa-i multumesc? Mai bine ii zic ceva de dulce, imi place cand cineva scrie un comentzilla :)))

      Ștergere
    2. Lasa-l, ca l-am indulcit eu destul. :)) O ador pe Grumpy cat !!!! Preferata mea e:
      Fantoma: O sa-ti mananc fericirea.
      Grumpy: O sa mori de foame.
      Cerealele ma scot din minti, nu stii niciodata daca sa torni laptele si apoi cerealele sau invers. Prea multa bataie de cap.

      Ștergere
  5. Superb tag-ul,și răspunsurile.Întrebare:Îți plac jeleurile? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-au placut raspunsurile :3 Pufulet se pricepe la lepse :D

      Ștergere
  6. Ce lapşă awesooome! Mulţumesc că mi-ai lăsat mesaj. O completez acuşi, acuşi.
    Ce planuri drăguţe de viitor ai, mai ales ideea de tip cu ochi verzi. Şi ideea de Mario şi Jensen >:).
    Dacă ai face parte dintr-o trupă, care ar fi aceea şi care ar fi rolul tău? :-D


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Huehue :3 Stii ce e mai rau? Ca eu chiar cred ca se va intampla sa-i intalnesc p-aia :))

      Ștergere
    2. Haha, mulţam pentru răspunsul de mai sus!
      Că tot ai adus vorba de Spn fandom, tocmai am dat peste un comentariu pe facebook la o poză (shirtless) cu Jensen: He puts the "super" in Supernatural. :3

      Ștergere