joi, 14 august 2014

Ja, das ist mein Teil

In vacanta te plictisesti si incerci sa faci lucruri ca sa nu te mai plictisesti...vai da' cata profunzime pe mine, ptiu ptiu ptiu sa nu ma deochi, am descoperit misterele vietii yay! Vorbind cam in fiecare seara cu Panda, am ajuns sa discutam despre machiaj si numai bine mi-am amintit ca am ochelari...so m-am hotarat sa experimentez chestiute noi, putin mai evidente dar totusi nu asa de evidente (azi ma simt asaaa poeta...), plus ca nu m-am mai atins de rimel, creion &co. de cand s-a terminat scoala...si pana la urma am ajuns sa-mi fac o coada d-aia groasa cu tusul. Uneori ii dau dreptate lu' Panda: "De ce sa ma machiez la scoala? Pentru cine ma? Pentru A,B,C,D?!" (mda, noi avem doar 4 tipi in clasa...*sigh*). Pe de alta parte, nu sunt de acord...adica eu apelez la cosmetice (never ever fond de ten) atunci cand am chef si adevarul e ca imi si place sa-mi accentuez ochii (singura parte care o apreciez la mine), deci intr-un fel, tot pentru persoana mea o fac. Nu stiu de unde chestie asta, avand in vedere ca nu sunt foarte feminina si prefer sa am un comportament mai baietesc. Hell yeah!  

Aaa, sa nu uit sa va povestesc de un tip: colegul asta de clasa asa ma face sa rad, mai ales prin comentariile neasteptate. Zice lumea ca baietii nu observa detaliile, da' in cazu' astuia ii complet fals. Ba i-a zis unei colege "O, te-ai dat cu creion!", ba alteia "Baaai, cum de nu te-ai mai dat cu fond de ten?" "Pfff, ati vazut ce unghii neingrijite are X-leasca?" and so on. Dar cea mai socanta chestie -socanta in ideea ca nu-l credeam in stare sa zica asa ceva, dar pana la urma tot baiat este- : mergeam la laboratorul de informatica si trebuia sa ajungem la etajul doi. Eu urcam langa el, in fata noastra alta colega (purta pantalonii de la uniforma, o stofa oarecum naspa) cand imi zice: "Uita-te la fundu' lu Y, i se vede dunga de la chiloti...Hahaha, are din aia de baba!", moment in care eu ramasesem gen wut wut dafuq r u sayin'?! Si credeti-ma, tipa nu purta budigai d-aia de ti-i faci parasuta cand te-arunci din avion. 


Ma rog, trecand la un subiect apropiat, nu vreau sa inceapa scoala. Ii prea bine in vacanta (chiar daca nu fac nimic altceva decat sa lenevesc si sa merg la sala)...adica da, imi e dor de colegi..dar totusi, o pauza mai lunga n-ar strica nimanui. Si acum pentru un final fucking random, am instiintat-o pe viitoarea don'soara de onoare aka Chuck ca daca la nunta mea nu se va canta November Rain, fac urat de tot.


Aaaand here's the pic...my eye says 'Hello' or 'What the fuck have you done to me?', dunno yet.



 

6 comentarii:

  1. Cam asa sunt si eu, ma comport putin mai baietesc. Btw imi plac ochii tai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi5 ;)
      Stii, ma tot gandeam, atunci cand o fata se comporta ca un baiat, nu prea este criticata, adica lumea-i ceva gen meh, alegerea ta, ai personalitate, alea alea...dar cand un baiat se comporta ca o fata: "Ahahaha, gaaaay" :))
      Thankies :3
      Apropo, "Pufulet" ma face sa ma gandesc la Pufosenie <3

      Ștergere
    2. Da, standardul asta dublu... Btw, nu-s pufoasa, ma rad =)))) (glumesc).
      Ai un tag de la mine (suna ciudat :)) ) : http://in-love-with-books002.blogspot.ro/2014/08/tag-behind-blog.html

      Ștergere
    3. Waaa, jmen :D
      Mersi :*
      Promit ca zilele astea fac postarea ;)

      Ștergere
  2. Eu am doar 3 tipi în clasă :)).
    Colegul tău -> hilar, dar nu mi-ar plăcea să fiu în clasă cu el :)).
    Hm, am avut o perioadă în a noua când m-am dat cu fond de ten pentru că mă obsedau unele coşuri. Dar, thank God, acum nu mai am nevoie de aşa ceva. În rest, nu mă dau în vânt după nicio formă de machiaj, mai ales vara -.-.
    Ţi-a ieşit suuper awesome! Şi respectul meu pentru că o faci pentru tine, şi nu pentru că aşa zice moda sau ştiu eu cine.
    Missed you so fuckin' much :3.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Missed you too :* As fi scris si 'bae' la final, pentru ca mda, l-am tot vazut rasarind pe net si abia alaltaieri am aflat si eu ca inseamna "baby"...totusi, Urban Dictionary zice ca 'bae' mai inseamna si 'poop' in daneza, de unde si retinerea mea de a-l folosi :)) Ti-am mai spus ca imi place sa deviez de la subiect? ;;)
      Mno, bun si aia 3 colegi, poate va mai vin anu' asta..eeeh, ce-ar fi? :>
      Asta am uitat sa scriu in postare: nu m-am dat cu fond de ten decat la agapa si la balul bobocilor. Prin clasa a 6a cand hormonii s-au gandit sa ma invadeze, mi-au aparut tot felul de cosuri d-aia naspa rau in profunzime. Deja nu mai erau doar simpli cosi, ci acnee in toata regula. Ma rog, am avut noroc ca m-au dus parintii la dermatolog si acum, thanks God, am fatusca curata, fara pete/semne, totu-i ok.
      Uneori colegul ala e jmen, cateodata enervant, dar ii foarte de treaba :D
      Mersi, dar am momentele mele. Adica, de exemplu, azi cand a trebuit sa merg in vizita la niste rude, nu mi-a iesit nici cel mai banal machiaj pfff :))
      Spor la inspiratie >:D< See ya :3

      Ștergere