duminică, 24 august 2014

A scrie sau a nu scrie?

Mda, m-am simtit oarecum ciudat sa nu mai dau semne de viata o saptamana, dar nu prea am mai avut idei... bullshit, am idei, dar adevarul este ca mi-e lene.  Uneori nu imi place sa scriu despre un subiect anume, cum i-am spus si Juliei, postarile random sunt cele mai smechere, cele mai relaxante pentru tine (ca..mna, pentru unii cititori poate fi o experienta mindfuck). Deci, despre ce o sa scriu eu azi? Mnu stiu, chestii de care imi aduc aminte pe moment, cum ar fi:

Ba, voi ati auzit maaarele hit al verii a lu' Nicole Cireasa? Imposibil sa nu, mai ales ca a aparut si o parodie cu mancare. Ma rog, ideea e ca prima data cand am auzit chestia asta eram in masina, radioul pornit si toate cele. Incepe cantecu'...as fi inchis postul, da' nu eram in masina mea (impropriu spus "a mea", mai degraba "a lu' tata"), asa ca m-am resemnat. Uneori dau semne ca surzesc... sau nu neaparat ca surzesc, da' nu mai inteleg bine ce-mi zice lumea.  De unde si confuziile in cazul de fata. Ma rog, cand Ciresica zice la la la pana mea "??? sa-nceapa  distractia" am intels "o lada mare" pentru ca da, fiind vorba de muzica actuala, ma astept si la cuvinte fara nici o logica intre ele. Nici acum nu mi-am dat seama ce vrea fatuca sa spuna acolo... Dar faza care chiar m-a facut sa rad, sa-mi pun semne de intrebare si sa caut versurile pe net a fost aia cu "Sta puțin ca vine toamna", pentru ca minunata de mine a inteles "Sa puțim ca vine toamna", moment in care ma tavaleam de ras pe bancheta din spate.

Acum stau si ma gandesc de ce naiba am ajuns sa comentez porcariile astea comericale? Mno, asa-i cand faci postari random si nu ai o idee bine conturata in cap.

Pana si omu' din pestera stie de "ice bucket challenge". Ma rog, e o campanie in scopuri caritabile pentru oameni cu probleme, mai exact cu scleroza lateral amiotrofica. Si treava sta cam asa: daca esti provocat, trebuie sa donezi 100 de euro. Daca totusi esti chitra si nu vrei, iti torni o galeata in cap si scoti din buzunar numai 10 euro. La inceput, am fost o mare admiratoare a ideii, pentru ca *ahem ahem* Gotze cu tricou alb ud, *ahem ahem* Jensen toarna o lada frigorifica (??  dunno, asa arata dupa forma)  peste Jared and so on. Dar oamenii na, sunt prosti de put si au transformat chestia asta in bataie de joc. Majoritatea isi toarna galeata aia nenorocita cu apa in cap si nu doneaza nimic. Dupa cum am vazut pe facebook : Hai dreacu', nu mai le place paparuda. Ei bine, astia ar merita un bat infipt in fund, really. Bine, eu acum nu critic vedetele, pentru ca alea, la cati bani au, doneaza, nu-i bai. Pe mine ma scot din sarite nehalitii aia de pe facebook, pitipoancele si cocalarii care fura galeata (sau mai rau, ligheanu') lu' bunica-sa si dupa, ca sa fie si ei la moda, se uda. Uneori am fost cat pe ce sa-i scriu uneia: "Ba, da' pe tine nu te-o certat ma-ta ca ai consumat doi litri de apa asa, degeaba?" Da' cum eu sunt o fire mai pasnica (pe dracu') in ideea ca nu-mi plac urmarile unui scandal, am tacut din gura. Da' sa dea naiba de nu imi fac un cont fals, ma intitulez ambiguu si smecher, si da-i si comenteaza la sange.

Imi amintesc si acum cat m-am smiorcait, cate zile am stat bosumflata cand am auzit ca My Chemical Romance s-au despartit. Du-te pe tumblr si da reblog la tot ce gasesti cu formatia, stalk-uieste membrii trupei timp de vreo luna si ceva pe tweeter, trimite-i scrisoare de 4 pagini lu' Gerard, asteapta un an si 4 luni raspunsul (mda, inca n-a sosit...da' vorba mamei: lasa ma, ca pana ajungi la facultate, poate il primesti), asculta toate albumele in aceeasi zi...de mai multe ori! Acum toate astea mi se par...ciudate. Dar mna, v-am mai spus ca sunt nebuna, cand m-apuca, apai m-apuca nene si n-am ce-mi mai face. Oricum, prin vara anului trecut obsesia asta se domolea si a intrat de buna voie si nesilita de nimeni in cusca (n-am inchis-o cu lacatul btw). Saptamanile trecute aflu ca Gerard scoate un album solo. Abia asteptam prima piesa cu tot cu videoclip si cand am ascultat-o ieri...dezamagitor. Gerard, I fucking love you bae, but wut the fuck is wrong with you?! Ma rog, daca asta te face fericit, cine sunt eu sa ma opun?

La capitolul filme&seriale stau cam prost, pentru ca ma dor ochii daca stau mult in fata calculatorului. Anyway, ideea e ca la inceputul verii mi-am zis "Bueeei, gata, vara asta termin Supernaturalul, ma uit la Dexter, la AHS, probabil si Teen Wolf, vreau sa vad si niste comedii romantice, filme horror jmen, hehe stiu ce fac." De unde naiba atata speranta, zau...  La SPN am ramas blocata la episodul 15 din sezonul 6, n-am mai inceput nici un serial, iar ca filme, am vazut What's your number, The first time, The ugly truth, Juno, Friends with benefits ...si cam atat. Pfff.

Lecturile pentru scoala mi se par oribile. Am citit la Ion pana mi-au dat lacrimile, si nu ca as fi gasit vreo parte amuzanta sau una care sa ma sensibilizeze. Credeam ca Rebreanu vrea sa urmeze exemplul producatorilor de la "Tanar si nelinistit". Daca ma intreaba cineva cu ce idee am ramas de-aici: Meh, niste tarani... A doua faza, cu Enigma Otiliei. Doamne, mare panarama si Otilia asta. Nu cred ca am mai gasit carte in care personajele sa ma enerveze atat de mult. Singurul care imi era cat de cat simpatic a fost  Felix si spre sfarsit, si Stanica. Nu stiu, am citit-o greu, romanul, in felul in care era povestit, nu mi-a starnit curiozitatea, nu m-a atras, in ideea ca nu s-a intamplat sa ma uite Dumnezeu cu cartea-n mana.  Din lecturile pe care le-am considerat cele mai lungi, adica astea trei romane, l-am lasat la final pe "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" pentru ca ni s-a spus ca este cea mai grea. Bullshit. Desi nu am terminat-o (mai am 100 de pagini), mi-a placut cel mai mult. E, asta da. Si aici intalnim o panarama (desi ma doare sa spun lucrul asta ca Ela rimeaza cu Mihaela, lol).

Ieri-alalta ieri, nu stiu cum veni vorba cu o prietena, ii spun de noua mea feblete (Gotze, obviously... a, btw, nu stiti cat ma oftic ca sunt o bleaga in ale tehnologiei si nu ma pricep sa-mi download-ez si eu acolo un amarat de sopcast sa vad meciurile lu' Bayern Munchen) si ea imi da un miiiic sfat: "Mai bine te-ai uita la niste tipi cu care chiar poti vorbi". Ouch, daaaamn guurl. Asta ar fi din categoria 'been there, done that'. Ma rog, pana acum, m-am indragostit de trei ori (vorbind aici de baieti obisnuiti de varsta mea)... mare greseala, am zis ca nu mai fac asta prea curand. Toate astea trei s-au terminat naspa. Ciudat e ca situatia din generala (aka prima) seama inzbitor, da' izbitor de mult cu asta din liceu (aka a treia), ceea ce e un pic mindfuck, sau cum zic francezii deja vu (nu pun accente, hate me for this).

Ce fac eu de obicei la doua noaptea? Rad ca vaca. De ce? Pentru ca AI SICTIR MA GOLANE, MA PORCULE, MA SECATURA CA TE PLESNESC ACUMA! CE VREI MA? CE VREI MAAAA? MA, CE VREI MA? MA DOBITOCULE PTUUU! Ma uitam la Doza de has sa vad failuri de la ice bucket challenge, cand dau de asta. Cum de am descoperit canalul abia acum? Genial, in noapte aia chiar am ras cu pofta. Daca sunteti si voi curiosi sa va uitati la Ghidusii, dati un click.

Siii, cam atat cu aberatiile.
Ciuss ;) 
Btw1: Era sa uit sa pun si eu o poza amarata-acolo, asa, ca de sfarsit de postare.
Btw2: E posibil sa se mai fi strecurat greseli, ma rog, intelegeti, acum nu mai am chef sa corectez, poate maine.



25 de comentarii:

  1. Bine ai revenit cu ale tale postari random, app de ibc, mi se pare stupid ca astia se apuca asa... de geaba, macar de-ar dona si ei... dar ei o fac asa, ca sa fie "smekery".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi :3
      Mda, pe mine nu ma deranjeaza ca-si toarna ei apa, la urma urmei poate le-o fi cald :)) Da' vorba ta, nici c-ar dona ceva. La ce sa te si astepti, cand unele ar face fericite trotuarul pentru 20 de lei? (stop it Mich, don't be a biatch)

      Ștergere
  2. I sooo know what you mean. De multe ori mă trăznesc nişte idei şi sunt gata-gata să fac postarea, dar îmi pierd entuziasmul atâât de repede, aşa că renunţ. -.-
    Nu o suport pe copila asta, Nicole. Altă panaramă în devenire...
    Pf, din ce în ce mai multe trupe se despart. Eu nici acum nu m-am obişnuit că Nightwish are o nouă solistă. Nu. Vreau. Să. Accept. Aşa. Ceva.
    Şi eu am fost cam la fel la începutul vacanţei - vaaaai, vacanţă, timp pentru multe, multe filme şi seriale! Yeah, right.
    "Ion" îmi place că nu are detalii plictisitoare, dar m-a cam şocat felul protagonistului de a se purta cu Ana. De fapt, felul tuturor de a se purta cu ea. The fuck... Şi pe mine m-a enervat Otilia la culme -.-, în timp ce pe Felix şi Stănică i-am simpatizat de la început. Oh, şi să nu uit de Simion Tulea :)), hilar personajul ăsta. Am adorat faza când s-a semnat "Iisus" pe scrisoarea care trebuia să ajungă la Otilia.
    Mulţam pentru recomandare. Chiar am chef să râd >:).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alloha >:D<
      Si mie imi pare rau de fosta solista de la Nightwish, asa cum imi pare rau si de Angela de la Arch Enemy :'( Ce sa te astepti de la Ion? Atata timp cat avea in minte numai si numai pamant... well, la sfarsit a primit ce si-a dorit muahaha >:) Apai pamant ai vrut? No', las ca ti-a asigurat George un locsor miiinunat de pamant :)) Si eu am ras (si chiar mult) la faza cu Simion. Cum ba sa scrii cu scuipat "Iisus"? Loool =))) Meh, si scarba aia de Aglae l-a lasat sa putrezeasca intr-un spital...
      Sper sa te inveseleasca videoclipurile :D
      Ciuss ;)

      Ștergere
  3. Bine te-am gasit.Nu e musai sa scrii zilnic, vara cam toata lumea are ceva de facut.Ideea cu galeata cu apa rece mi se pare geniala, ar trebui sa se faca mai des astfel de fapte, si pentru alte cauze.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ai timp te invit la un concurs pe blogul meu, daca nu vrei sa te inscrii(desi premiul e o carte), mai putea ajuta cu un mic comentariu la o postarea de-a mea.Incerc imposibilul...sa strang cat mai multe comentarii pentru un concurs.http://367dezile.blogspot.ro/2014/08/lenjerii-superbe-de-printi-si-printese.html
    Toate cele bune si multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti sigura ca nu vrei sa te inscrii la concursul meu..Lasi la comentariu..mesajul particip..Prima conditie ai indeplinit-o..
      Aici e link-ul.http://367dezile.blogspot.ro/2014/08/castiga-un-blind-date-cu-o-carte.html
      Iti multumesc ca ti-ai rupt din timpul tau..Thanks a lot!!!

      Ștergere
    2. Pfff, da' ce vorba-i asta "ti-ai rupt din timpul tau"? Suna asa..nu stiu, ciudat :)) Chill, mereu imi face placere sa descopar bloggeri noi si ma bucur ca te-am putut ajuta :D Ca sa fiu sincera, nu prea imi place sa particip la concursuri gen, adica nu ma consider o persoana norocoasa, dar...hai fie, vedem ce se iese :)) O sa las imediat un comentariu cu "particip" :3

      Ștergere
  5. Piesa lu' Cireasa mai merge, dar mie imi place nespus de mult aia cu "sarutul tau pe pielea mea, autobronzant"... Cel mai trist e ca oamenii chiar asculta porcariile astea si mai si spun ca sunt mari "capodopere" :)) Imi place mult felul tau de a gandi si promit ca voi trece mai des pe aici :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Piesa lu Cireasa nu merge mai deloc, cand o asculti (si pe asta, si pe alea de la radio in general) parca-ti sta mintea-n loc, nu altceva =))) Oh, no, fuck me noo, am auzit-o p-asta cu autobronzantu' joi pe ZU TV si n-am mai putut sa mi-o scot din minte. E naspa, enervanta si acum iar incepe sa-mi fredoneze vocea aia din capu' meu refrenu' ffffuuu... Corina scoate niste piese de nu mai zic, totusi imi amintesc ca acum vreo 8 ani cand o fi iesit melodia aia, imi placea Overdrive, poate pentru ca ea arata ca un personaj anime :3
      Thankiees >:D< Si eu o sa dau de-acum mai multe vizite blogului tau, ma bucur ca l-am, descoperit :D

      Ștergere
  6. Se duce Michelle in prima zi de facultate la cursuri, entuziasmata, toate cele, cand o suna maica-sa: "Ma, Mihaelo, las-o dracu' de facultate, vino repede acasa ca ti-a trimis Gerard o scrisoare."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Googga, nu-ti pot spune cat de mult te iubeste inimioara mea pentru comentariul asta <3 <3 <3
      Mi-a placut asa mult ca i l-am zis si mamei, care mai avea putin si s-ar fi inecat cu apa =)))

      Ștergere
  7. Hitul veri care e ăla ? și muzica comercială e ,bleah ,bheal .
    Am făcut si eu o postare despre Ice Bucket Challage si da iti dau drepate e o prostie ,tot newsfeedul meu e plin de oamenii de genul ,căutători de atenție .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu care e hitul acestei veri, "dunno, don't care", nu ma pasioneaza :)) Am zis de asta ca il aud in fiecare pub in care ma duc, la fiecare post de radio, televiziune and so on pff -_-'
      Mda, I feel you, si newsfeed-ul meu e plin de chestia asta. Cel mai mult ma enerveaza astia, cum le-ai spus si tu, "cautatori de atentie", aka cersetori de like-uri. Frate, nu-i inteleg, cu ce-i ajuta daca au n'spe mii de aprecieri?! Se simt mai frumosi, mai importanti, mai volorosi? Chhh :))

      Ștergere
    2. Poate din cauza respectului proporiu și lipsa de atenție acordată de familie când erau mici ei incearcă să capete atenție prin orice mișloc chiar dacă se fac de răs ,dar în mintea lor și a celor ca ei ,este ceva normal , față de noi care credem că ceea ce fac ei este stupid .
      Cum pot da de Mich în afara Blogului? Că aș vrea să o intreb ceva .

      Ștergere
    3. Ok, iti trimit un link zilele astea :D

      Ștergere
  8. LOL articolul ăsta e super.Și mai zici că nu ai idei :))

    Ce am de spus la #icebucketchallenge (#găleatacuapărece) e că dacă aceasta e promovată de omu' de rând de pe facebook se transformă într-o mare prostie.Nu au ce face toată ziua,așa că,de ce nu,să ne turnăm o găleată cu apă în cap,că da,e la modă.A zis cineva că trebuie să donăm?Da de unde...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thankies :3
      Pai, daca vorbesc asa fara sens, fara un subiect anume, pot sa scriu pagini intregi :))

      Ștergere
  9. Doamne, mare panarama si Otilia asta - adevarul fu grait

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, chiar imi cer scuze cand, dupa 20 de pagini citite, ti-am spus ca Otilia imi aminteste de tine :))) Maaare, greseala, amu inteles de ce-ai sarit asa :))

      Ștergere
  10. Hahaha!!! Foarte tare articol!
    Sincer, pe Chery aia sau cum ii zice, nu o sa o inteleaga nimeni niciodata. Poate doar copii de 10 ani. Imi pare rau ca asta se intampla cu majoritatea "vedetelor" actuale din Romania. Pentru mine cei mai tari raman Andra, Antonia, Smiley, Vunk.. Si poate mai sunt dar nu-mi aduc aminte.
    Chiar m-am uitat azi la un Ice bucket challenge, cu o pitipoanca de 13 ani care nu are mai mult de 40 lei pe luna (alocatia). Nu stiu cum a donat ea. O prostie. Nu incurajez asta in nici un fel.
    Azi ti-am descoperit blogul si imi place foarte mult. Esti foarte directa si abordezi tot felul de chestii intr-o maniera foarte degajata.
    Seara faina si la cat mai multe postari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heeei, mersi ca ai trecut pe-aici si ma bucur ca-ti place blogusoru' :3

      Ștergere
  11. Aceasta este intrebarea.
    Mamaaaa, intre mine si "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" a fost ura la prima vedere. Stiam ca nu o sa-mi placa, nu stiu daca am reusit sa citesc 40 de pagini si am aruncat-o in cel mai intunecat colt al camerei si de acolo nici ca am mai miscat cartea. Poate fiindca nu-mi place subiectul "razboi" sau m-a prins pe mine intr-o starea aiurea, habar n-am. Dar "Enigma Otiliei" mi s-a parut singura lectura obligatorie cat de cat acceptabila. Au fost doua personaje care m-au terminat psihic, dar meh...
    Oricum, toata lumea scrie zilele astea despre "ice bucket caca-maca". Inclusiv eu, iar asta e dubios. :))
    Mi-am facut si eu planuri ca tiganu', sa incep vreo 5 seriale vara asta, da' de unde? Abia am reusit sa vad 8 episoade din American Horror Story. Si sunt total deconectata de ce se intampla in tara, iar asta ma face ataaaat de fericitaaaaa, huo, Cireasa !
    Primele mele postari pe blog au fost random, acum cand le citesc imi vine sa musc din monitor. Serios, sper sa nu ajunga nimeni in coltul acela dubios al blogului. Si totusi, o sa continui sa scriu, ca deh,as putea face asta toata ziua. Cum era melodia aia retardata pe care o fredona toata lumea la un moment dat? Ca tot vorbeam de comercialisme. All day, all night...wtf? Chiar ca WTF? Aualeu, iar am comentzillat. Si iar inventez cuvinte, fml.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Johnny, la gente esta muy loca what the fuck" :)) Melodia asta era 'all day all night', dar recunosc ca uneori o mai cantam si eu ca hipsteru' :">
      Ma, din categoria "popularisme" (uite vezi si eu inventez cuvinte da' mie nu-mi iese asa bine) m-au innebunit cultii mei 'prieteni' care dau mereu share la toate cacaturile lu Tony Poptamas chhhh.
      Stiu ce zici, eu chiar si daca ma uit la postarile de vara trecut sunt gen: ba, eu scriam asa? Nu stiu, stilul mi s-a schimbat fara sa vreau. Pff, daca imi citesti primele postari faci pe tine de ras. Da' nu le sterg...adica sunt si alte chestii pe care le-am scris si as fi vrut sa le dau delete, da' le las acolo ca mnu stiu, la ceva timp dupa ce le citesc, ma fac sa ma simt mai bine pentru ca in momentul de fata nu mai sunt asa fraierica :))

      Ștergere