miercuri, 29 ianuarie 2014

8 noiembrie

Dupa cum e lesne de observat (lol, nu pot sa cred ca am scris asta...ba da, pot!! Ok, stop Mich), mi-o revenit chefu' de postat. Ceea ce e o minune. Deci -fara deci- m-am hotarat sa revin la niste idei mai vechi, anume de a zice ceva despre evenimentele care au trecut pe langa mine fara a le dedica o postare.
Titlu' ii mai mult decat sugestiv. Aceasta minunata, dar minunata data ascunde 3 chestii mai mult sau mai putin minunate:

-Pe 8 noiembrie, m-am nascut si eu ca tot omu'. Asadar si prin urmare, ii ziua mea de nastere. Acu' 16 ani, vazui lumina zilei. Din spusele unchiului (cam troll de felul lui), eram mica, urata, neagra si urlam de-i speriam pe toti. Mda, foarte tare. M-am nascut intr-o sambata in jurul orei 10 dimineata si, ca s-o citez pe bunica-mea: "cand a mers tac-tu la spital, s-a dus in camasa cu maneca scurta, iar la o saptamana a dat zapada." I-auzi! Am revoltat vremea.

-Pe 8 noiembrie, ii ziua mea de nume. Mdaaa, surprinzator. Adica, ar fi fost culmea din partea parintilor sa-mi zica altfel, in conditiile in care era sarbatoarea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil. De fapt a fost o oarecare tentativa: Natalia. Da' mamei nu i-a placut si in final s-a ajuns la Mihaela. Mno, da' ea tot Miș ma striga. Daca imi spune pe nume, ii grav.

-Pe 8 noiembrie 2012 am creat Mich Knows Best. Ce pompos suna "am creat". Ma face sa ma simt importanta. Hihihihi.  Asa, deci -fara deci- de ceva timp Chuck  ma batea la cap sa-mi fac un blog pentru ca mure, iar eu eram ceva gen "mnope, ca tre' sa-mi fac cont google si mi-e lene." Asta pana de ziua mea, cand s-a produs o extorsiune spatiu-timp sentimentala dintr-un motiv al naibii de stupid, ca imi vine sa rad cand ma gandesc la el (si realizez ce mult m-am schimbat intr-un an) si pe care nu o sa-l dezvalui. Cert e ca ma simteam naspa, si voiam sa scriu o mie de postari dramatice, d-alea sentimentale de sa-ti dea o lacrima. Dar bine ca m-am redresat. Lol, si am mai si pus o poza cu un mar sictirit de viata. Mdeaa. La inceput, eram oribila la grafica &co. (nu ca acum situatia s-ar fi ameliorat cu mult). Imi facusem o gramada de nervi ca nu ma pricep si ca scriam ingrosat la toate postarile (doar eu setasem asta, accidental ce-i drept.) La inceput, blogul a avut un fundal rosu spre roz, cu pasari colibri. Apoi, pasirile colibri s-au metamorfozat in maci. Dupa, m-a indrumat Chuck cum sa iau un cod de colo, sa-l pun ici, si Mich Knows Best a devenit verde cu stelute si cranii.  M-am plictisit dupa vreo 4-5 luni de verdeata si m-am pus pe cautari, cu riscu' de a boti tot blogul. Asa a ajuns in forma actuala: mic si negru (cu niste rosu). Adoraabil.

Cam atat pentru ce mi-am propus azi. See ya! 


                                                    **Gif-ul asta e asaaaa sexy

2 comentarii: