vineri, 4 ianuarie 2013

Picanteria unei nopti de iarna

     So...iata-ma din nou aici incercand sa-mi storc pana si ultima picatura de inspiratie pentru a scrie ceva rezonabil si atractiv. Prima postare pe anul asta si...o infinitate de teme abordabile. 
Fiindca urma sa scriu primul text pe 2013, ma gandeam la ceva inteligent, abstract si stiintific...dupa care mi-am zis "Whaaaaaat?" si poc! am tras doua palme fiintei micute si invizibile din capul meu care imi sorteaza gandurile. Ca sa n-o mai lungesc, marturisesc ca voi comenta...lenjeria intima :> .
    Am mers si eu intr-o seara prin parcul resedintei de judet pentru a ma relaxa si pentru a admira luminitele. Cu dezamagire am remarcat zgarcenia, saracia, cu care ornamentele au fost amplasate si pe bulevard, si in parc...ca doar vorba 'ceea: an electoral! Mai statea cineva sa arunce bani pe decorarea orasului si nu pe publicitatea campaniei?! Greu am gasit niste "comedii"  in care ma puteam da fara sa trezesc suspiciunea unui copilas: "Mami, de ce fata asta cu 12 ani mai mare ca mine se da in calusei?"...iar de tarabele cu felurite produse, nici nu mai vorbesc.
    Plictisita, ma intorceam spre casa, scrasnind din dinti: "Na maaa, ti.a trebuit plimbare pe frigu' asta...", cand deodata, ochisorii mei ageri ca ai unei cartite zaresc printre gardurile parcului, agatati in copaci...chiloti si sutiene. Cred ca am avut o reactie destul de normala : "Dafuq? Looooooooooooooooooooool".  Mai fusesem cu ceva timp in urma si respectivele obiecte nu impodobeau copacii...asa ca primul lucru la care m-am gandit a fost ca cineva (in calduri) a avut chef de nebunii in frig. 
     Daca stau sa ma gandesc, zapada asternuta si luminile care flipau printre arbori alcatuiau un peisaj romantic pentru...a, nu stiu...caini?! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu